کرمانشاه- مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ثبت ۲۷۴ اختراع در شرکت و واحدهای فناوری سلامت کرمانشاه که سه اختراع بین المللی کرمانشاه در حوزه تولید دارو بوده خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاشهای حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علومپزشکی استان کرمانشاه به منظور ارتقا و توسعه فناوری، اظهار کرد: پارک علم و فناوری سلامت در این دانشگاه از سال ۱۳۹۹ راهاندازی شده و بیش حدود یک سال است که فعالیت خود را در این زمینه دنبال میکند.
وی با بیان اینکه همکاریهای لازم با پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه صورت گرفته، افزود: در این مسیر با همکاری این ۲ مجموعه به دنبال توسعه استان در زمینه فناوری خواهیم بود تا در این راستا به سمت دانشگاههای نسل چهارم برسیم.
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: یکی از اقدامات و ایدههای انجام شده در زمینه پیشرفت فناورانه راهاندازی کافه فناوری با اجرای طرح ایده شو است که در این ایده با ایجاد فضایی دوستانه و صمیمی به دنبال پیشنهادات و ایدههای فناورانه خواهیم بود.
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت واحدهای فناوری و سلامت محور در مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه علومپزشکی استان کرمانشاه، گفت: واحد مرکز رشد یکی از واحدهای فعال در حوزه سلامت بوده که از ۸۰ هسته و واحد فناور در این مجموعه در دانشگاه علوم پزشکی حمایت میکند.
محمدی به فراخوانهای جذب و حمایت از طرحهای فناورانه اشاره و بیان کرد: طی یک سال گذشته حدود ۲۵ کارگاه آموزشی و فناوری برگزار شده و به منظور توسعه حوزه فناوری به ابعاد فرهنگی توسعه فناوری در جامعه نیز توجه بسیاری شده که تاکنون چهار فراخوان در این زمینه تاکنون انجام گرفته است.
وی به راهاندازی واحدهای ارتباط و صنعت و تجاری سازی اشاره کرد و ادامه داد: این واحدها از جمله واحدهای فعال در پارک علم و فناوری دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه است که برای ارتباط دانشگاه و صنعت به جذب واحدهای صنعتی در حوزه فناوری اقدام شده است تا با علاقهمندان در این حوزه همکاری لازم انجام گیرد.
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: انتقال علم، دانش و تکنولوژی از دانشگاه به بخشهای صنعتی از طریق دفاتر و حوزههای مربوطه برای تجاری سازی واحدهای پارک سلامت دانشگاه علوم پزشکی انجام میشود.
محمدی در تاکید به فعالیت هستهها و واحدهای فناوری که مورد حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه علومپزشکی هستند، عنوان کرد: با وجود فعالیتهای بسیاری در حوزه تولید علم و محصول انجام گرفته تاکنون ۱۷ شرکت فعال که توانایی ثبت محصول و اختراع خود را داشته دانش بنیان معرفی شدهاند.
وی در پایان پس از اشاره به اشتغال ۲۱۲ در شرکتهای دانش بنیان و درآمد ۹۰ میلیارد تومانی شرکتهای دانش بنیان، افزود: علاوه بر میزان درآمدهای شرکتهای دانش بنیان ۲۷۴ ثبت اختراع صورت گرفته که پنج مورد بین المللی بوده که از مجموع اختراعات ثبت شده سه مورد اختراع بین المللی دارو بوده است.